was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Beauty Food & Fashion

By 16 november 2018Blog, Winter

De decembermaand: “de mooiste tijd van het jaar”. En dat is ook zo. Lange heerlijke avondjes, feestverlichting, overal een vrolijke sfeer . Voorpret voor de pakjesavond. Surprises maken. Met familie of vrienden afspreken voor de kerst. Oud en Nieuw. Gezellig samen zijn. Eerst nog even inkopen doen. In ons eigen dorp natuurlijk. Dat spreekt vanzelf. Maar wat? Hoe kleed ik het dit jaar in? Waar doe ik inspiratie op?

We organiseren 26 november een BFF event. Om antwoord te vinden op vragen als: welke kleding , wat eten en drinken we en hoe kan ik er goed verzorgd uitzien? Ook om u alvast een beetje in de juiste stemming te brengen. Een gezellige avond bij ons in de salon en bij onze buurman. EllenZ mode met stijl komt met enkele mannequins hun kledinglijn showen. Turkenburg Tradition Wijnkoopers is er om u de lekkerste bubbels te laten proeven. En Restaurant in het Bonte Varken verrast u met overheerlijke hapjes.

Uiterlijke verzorging is het aandeel van ALICE Haar & Huidverzorging op deze avond. Doorlopend geven we demonstraties in de Babor Beauty salon. U kunt uw huid laten scannen zodat u weet welke producten het best voor u geschikt zijn. U maakt kennis met de nieuwste producten van Babor. We vertellen u welke behandeling bij u past.

Onze kapsters zijn er om de mogelijkheden voor uw kapsel te laten zien. En u te vertellen over de trends van dit seizoen. Waarom niet eens een andere kleur proberen? Of een nieuwe coupe? De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Een avond in stijl met alle aandacht voor u. Om u te helpen zonder stress de feestdagen door te komen. Na afloop gaat u naar huis met een goed gevulde goodie bag. We hopen zo Best Friends Forever te worden. Mis deze avond niet en koop tijdig uw entreekaart.

Fijne feestdagen toegewenst!
Alie Kersbergen

Leave a Reply