was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Eindelijk! Zon en zomerse temperaturen! De vakanties komen in zicht. Naar een verre bestemming, of lekker weg in eigen land. Of misschien nu gewoon doorwerken en later in het jaar vakantie vieren. Hoe dan ook: vlak voor de zomer wil bijna iedereen nog snel even naar de kapper (een lekker makkelijk vallend kapsel), de schoonheidsspecialist (de bikinilijn of andere oneffenheidjes bijwerken), of de pedicure (zodat ook de voeten gezien mogen worden).

Spitsvorming komt dan ook bij ons in de salon voor. Maak daarom tijdig een afspraak. We willen graag voldoende tijd en zorg aan u kunnen besteden. Bijvoorbeeld om uw benen te harsen, wimpers en wenkbrauwen te verven en een uitgebreide gezichtsbehandeling van Babor te doen. Een goede ‘vakantie-coupe’ of een kleurtje in het haar. Uw nagels met een zomers tintje. Hiermee begint het goede vakantiegevoel.

In mijn vorige column schreef ik er al over: heerlijk, al die zonneschijn, maar wees alert op verbranding! De zon is veel krachtiger dan u denkt. In de afgelopen dagen heb ik al veel ‘roodhuiden’ gezien. U bent verbrand voor u er erg in hebt. Voorkomen is beter dan genezen. Gebruik daarom Babor zonnebrandcrème met de juiste factor. Ga niet extreem lang in de zon en smeert u zich meerdere keren per dag in. Vraag ons om advies.

Na de vakantie zien wij u graag gezond en wel weer terug in onze salon. We kijken nu al uit naar uw vakantieverhalen. Geniet, en een fijne zomer toegewenst.

Alie Kersbergen

Leave a Reply