was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Er is veel te doen in deze maand. Surprises maken, cadeautjes kopen, inkopen doen. Dat lukt je niet alleen, maar dat doe je samen. Met je partner bijvoorbeeld. Of met collega’s. Doel is: er samen een gezellig evenement van maken. Op de zaak, met familie of vrienden.

Twee voorbeelden van samen iets doen: De Bouwsteeg op 10 december omtoveren in een Dickens festival, sfeervol zoals we dat al jarenlang kennen. Daarbij dit jaar een wintereditie van de Streekmarkt. Vele uren is door velen samengewerkt om er iets moois van te maken. Kom en overtuig uzelf.

Dan de Ladies Night bij Karwei op 14 december. Circa 20 ondernemers en instanties werken samen aan dit unieke evenement. Ladies only, maar zouden mannen die samen met hun partner komen worden teruggestuurd? Doel is om samen in een bijzondere omgeving te laten weten wat Bodegraven allemaal in huis heeft. En dat is veel meer dan u denkt!

Het accent ligt op het gebied waarvoor vooral de vrouwelijke helft van ons dorp zal zijn geïnteresseerd.  Zelf zijn wij er om te laten zien wat bij ons allemaal mogelijk is. Als je er goed uit wil zien, begint het bij de verzorging van het grootste orgaan van je lichaam: de huid. Als de basis goed is, zit je lekker in je vel en dat straal je als vanzelfsprekend ook uit. Maak je ‘look’ af met een feestelijk of trendy kapsel, geraffineerde make up en geef je nagels de kleur die bij je past. Wij maken het graag samen met u voor elkaar.

Werken aan ons mooie dorp, het nog beter en mooier maken, zie ik als uitdaging voor 2017. Uiteraard kan ik dat niet alleen, maar door samen te werken is al veel mogelijk gebleken. Werkt u mee? Ik wens u fijne feestdagen en vooral een gezond nieuwjaar!

Leave a Reply