was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Code droog

By 15 september 2018Blog, Zomer

Het was een warme en extreem droge zomer en dat laat zijn sporen na. Niet alleen in de natuur, maar ook bij de mens. Zo’n droge zomer als deze hakt er behoorlijk in. “Code droog” voor haar en huid. De afgelopen weken zijn er veel klanten geweest met dor en uitgedroogd haar. Een goede knipbeurt met verzorging in de vorm van een haarmasker met extra hydratatie kan dan een prachtig resultaat geven. Voor ons altijd weer een uitdaging om de klant zo goed mogelijk te adviseren en de schade te herstellen. Als de klant vervolgens met een mooi kapsel de salon verlaat, dan zie je weer stralende gezichten.
Maar ook onze huid heeft het niet makkelijk gehad. De hoge temperaturen zorgen ervoor dat het lichaam gaat transpireren om voor afkoeling te zorgen. Met het zweet blijft ook veel zout achter op de huid. Dat is er de oorzaak van dat de huid uitdroogt. De huid kan dus ook wel wat extra vocht gebruiken. Met een peeling/scrub de dode huidcellen verwijderen is al een goed begin. Vervolgens met serum of vocht ampullen de vochthuishouding terug in balans brengen.
Kortom: we moeten nu aan de slag met haar en huid. Vindt u het moeilijk wat te doen in uw situatie? Vraag dan gerust om advies of maak een afspraak voor een behandeling bij één van onze schoonheidsspecialisten. Wij helpen u om uw huid weer soepel en vitaal te maken. Samen met een prima geknipt kapsel is het resultaat stralend. Ook als de zon wat minder schijnt!
Fijne nazomer gewenst!
Alie Kersbergen

Leave a Reply