was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Corona vervolg

By 24 maart 2020Blog

Beste mensen, lieve klanten,

Helaas hebben ook wij op last van de overheid onze deur moeten sluiten. Deze overheidsmaatregel geldt sinds 23 maart voor alle kapsalons, schoonheidssalons, pedicure en nagelstudio’s. Hoezeer wij in de afgelopen periode ook hebben toegezien op een zo veilig mogelijke werksituatie voor klant en medewerker, is het nu niet meer toegestaan om ons mooie vak uit te oefenen.

De sluiting geldt voorlopig tot 6 april, daarna zijn wij u uiteraard weer graag van dienst. Intussen kunnen wij u nog wel van dienst zijn met het volgende:

Telefonisch kunt u ons bereiken tussen 9:00 en 18:00 uur op nummer 0172-612547.

Haar- en huidverzorgingsproducten kunt u afhalen in de salon van dinsdag t/m vrijdag tussen 16:00 en 18:00 uur; zaterdag van 11:00 – 14:00 uur.

Tevens bieden wij u een kleurservice aan. Uw eigen kleuren maken wij voor u gereed voor thuisgebruik. Afhalen is mogelijk op bovengenoemde tijden.

Producten van BABOR kunt ook bestellen via https://nl.babor.com/institute/alice-haar-en-huidverzorging/ . Bij bestedingen boven € 50,= ontvangt u van BABOR een voucher die is in te wisselen bij een behandeling in onze schoonheidssalon.

We hopen dat u gezond blijft en dat deze bizarre situatie weer snel voorbij is.

Het team van

ALICE HAAR EN HUIDVERZORGING

Leave a Reply