was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Ook onze salon heeft te maken met de gevolgen van het Corona virus.  Een ongekende situatie en niet alleen in ons land. Logisch dus, dat er geen draaiboek klaarligt waarin staat hoe je deze situatie moet aanpakken. Wel richtlijnen en adviezen van bijvoorbeeld de overheid en de brancheorganisaties. Maar ook zijn dwingende maatregelen afgekondigd. Zoals het sluiten van alle horecabedrijven en het verbieden van evenementen waarbij grote aantallen mensen samenkomen. Alles met het doel om het virus zoveel mogelijk in te dammen en verdere verspreiding tegen te gaan.

Op dit moment mogen de winkels en supermarkten gewoon openblijven. Daartoe hebben wij ook besloten. Uiteraard gaan wij uiterst zorgvuldig te werk als het gaat over de maatregelen die je kunt nemen om erger te voorkomen. Meer nog dan in onze salon al de gewoonte was. Hygiëne is hierbij het sleutelwoord. Vaker en nog beter desinfecteren van gereedschappen, behandelruimtes, stoelen, deurkrukken en alles wat met mensen in aanraking komt.

Maar we hebben ook uw hulp, begrip en loyaliteit nodig om deze periode te kunnen doorkomen. Wij vragen uw begrip als zaken anders verlopen dan u van ons gewend bent. Voelt u zich niet gezond, aarzel dan ook niet om uw afspraak te annuleren. Dat is voor alle betrokkenen beter.

We hopen dat deze vervelende situatie zo snel mogelijk tot het verleden behoort.

Leave a Reply