Gezichtsbehandelingen

Je kunt maar één keer een eerste indruk maken. En de eerste indruk is de beste! Geldt dat ook voor u en uw gezicht? Uw gezicht is de spiegel van uw gezondheid. Het gezicht straalt uit wat u bent. Voelt u zich lekker, dan kunt u dat vaak van het gezicht aflezen. Maar bent u gestrest of moe, hebt u het druk, druk, druk, dan tekent zich dat af op het gezicht. En dat willen we natuurlijk niet. Iedereen wil er graag goed verzorgd en stralend uitzien.

Alice Haar & Huidverzorging helpt u daarbij. Laat uw huid eens verwennen met één van onze vele behandelingen: reinigen, verzorgen, puur verwennen, ontspannen; het kan allemaal.

Uw behandeling wordt op maat afgestemd op uw huidtype en wensen, want elke persoon is uniek. Er is een uitgebreide keuze in behandelingen, die worden uitgevoerd met de fantastische producten van Babor. Deze zorgen ervoor dat uw huid op de juiste wijze wordt verbeterd.

Onze schoonheidsspecialisten bieden de meeste door de ANBOS erkende specialisaties in de regio. Sommige behandelingen worden door zorgverzekeraars vergoed. Raadpleeg hiervoor uw polis.

Voor de juiste behandeling kan vooraf een huidscan worden gemaakt. Uw huid wordt daarbij 80 x uitvergroot en op een scherm zichtbaar gemaakt. Via deze huidanalyse is ook meteen duidelijk waar de behandeling op gericht moet worden.

Wij hebben een uitgebreid assortiment Babor producten, die uw huid geven wat nodig is. Denk dan aan: hydrateren + voeden, kalmeren + verzachten en zuiveren + beschermen.

Gezichtsbehandelingen

Een greep uit het brede aanbod van behandelmogelijkheden.

  • Skinovage PX
  • HSR Lifting
  • Anti-aging met Reversive
  • Huidproblemen oplossen met Doctor Babor medical beauty
  • Acne behandeling
  • Microdermabrasie
  • Micro needling
  • IPL – Skin rejuvenation
  • Bindweefselmassage

Basis gezichtsbehandeling met Sinovage PX

Reinigen, epileren, doorbloedingsmasker, stomen, peeling, onzuiverheden verwijderen, ampul (werkstof concentraat), masker en afsluitende verzorging. Behandeltijd circa 60 minuten

Uitgebreide gezichtsbehandeling

Gelijk aan Basis gezichtsbehandeling met Sinovage PX, aangevuld met uitgebreide massage van gezicht, hals en decolleté.
Behandeltijd circa 90 minuten

Behandeling is uit te breiden met harsen, verven van wimpers en wenkbrauwen.

Voor tarieven van deze en andere behandelingen  klik hier