was successfully added to your cart.

Winkelwagen

“Het zit nu eenmaal in de genen”. Deze opmerking heeft u vast weleens gehoord of gemaakt. Niet altijd terecht, blijkt uit onderzoek naar wat erfelijke invloeden nu werkelijk doen. Wat blijkt? Onze leefstijl is van zeer grote invloed op ons lichaam. Epigenetica is een even recente als gecompliceerde onderzoekstak. Hoe vinden de cellen van ons lichaam de juiste weg naar informatie die ze nodig hebben? Een bijzonder ingewikkelde materie, maar wel reuze interessant. Epigenetica bevestigt de stelling dat huidveroudering voor circa 30% wordt voorgeprogrammeerd. Die overige 70% kun je zelf beïnvloeden door je te beschermen tegen UV-licht en door het vermijden van stressfactoren zoals nicotine, versuikering en milieubelasting.  Gebruik van goede voeding en behulpzame werkstoffen uit cosmetica activeren onze goede cel eigenschappen en vertragen het verouderingsproces van de huid.

De nieuwe serie BABOR Skinovage producten bevat het epigenetische technologische power peptide. Dit werkt als een tijdmachine  voor alle celfuncties. Het versnelt aantoonbaar de huidregeneratie. De natuurlijke functies van de huid worden geoptimaliseerd. Veel wetenschappelijk vakjargon. In gewone mensentaal betekent dit dat BABOR Skinovage producten de sleutel vormen voor een gezonde huid.

Door de professionele upgrade, ook wel bijscholing genoemd, en de ondersteuning van het BABOR onderzoeks- en innovatiecentrum worden wij geïnspireerd om u de optimale resultaten te kunnen bieden.  Onze schoonheidsspecialistes geven u graag advies over  alle nieuw opgedane inzichten. Dat zit nu eenmaal in onze genen.

Voor vrijblijvend advies over uw huidconditie bent u van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

Alie Kersbergen

Leave a Reply