Tarieven

De prijzen van veel voorkomende behandelingen vindt u hier. Staat uw gewenste behandeling er niet bij, of heeft u speciale wensen, neem dan contact met ons op: bel 0172 – 61 25 47 of kom naar de salon: Kerkstraat 74, Bodegraven.

Tarieven Kapsalon       klik hier  (voor de pdf prijslijst )

Tarieven Schoonheidssalon + Pedicure     klik hier  (voor de pdf prijslijst )

Onze verzorgende producten

Verzorgingsproducten van BABOR zijn verkrijgbaar in onze salon; u krijgt dan advies op maat voor het beste resultaat. Ook via onze E-shop kunt u de gewenste producten bestellen.

Met de haarverzorgingsproducten van Redken houdt u uw kapsel in de juiste conditie. Deze zijn verkrijgbaar in de salon. Graag geven wij u persoonlijk advies.

Betaalmogelijkheden

Winkelen via internet? Voordeel bij ons!

Wanneer u internetaankopen via www.beautyvoordeelpas.nl doet, spaart u automatisch voor een behandeling of producten in onze salon. Er doen 2300 webwinkels mee, dus sparen gaat snel. Het werkt eenvoudig: Schaf de beautyvoordeelpas aan in onze salon voor € 6,95 en volg de instructies. Ga voortaan altijd via www.beautyvoordeelpas.nl naar de webshop van uw keuze. Op die manier gaat het sparen vanzelf. Met het gespaarde bedrag kunt u bij ons terecht voor behandelingen of producten.