was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Veranderen

By 26 februari 2018Winter

Januari is voorbij. De balans van 2017 is opgemaakt. Nog maar elf maanden en het is alweer 2019. Heeft u uw balans al opgemaakt? En uw plannen voor 2018? Of wordt het weer het zelfde liedje als altijd? In het gehaaste leven van nu lijkt verandering de enige constante factor. Soms komen die veranderingen min of meer vanzelf. Verhuizen of een nieuwe baan. Schoolverlaten of stoppen met werken. Ook het gedrag van de consument verandert. De maatschappij verandert mee. Houdt u alle veranderingen nog wel bij? Of zou u wel eens een tijdje ‘rust’ willen?

Gun uzelf regelmatig een verwenmoment. Even helemaal niks doen. Korte of langere tijd er even tussen uit. Dat is goed voor uw persoonlijke balans tussen werken en leven. Steeds vaker merken we dat klanten tijdens de behandeling tot rust komen. Even jezelf in de spiegel  van de kapper zien. En mijmeren over een andere look. Een ander kapsel dat goed aansluit bij deze tijd? Of een andere kleur wellicht? Toch maar eens in alle rust met de kapster overleggen. Een lekkere kop koffie of thee zorgt voor de juiste stemming.

Nog meer ontspanning en rust vindt u tijdens een schoonheidsbehandeling. Daar krijgt ook uw huid een heerlijk verwenmoment. Goede verzorging van uw huid zorgt dat u er vitaal blijft uitzien. De juiste producten voor elk seizoen maken de behandeling compleet. U voelt zich beter en dat straalt uw gezicht ook uit.

Het is onze zorg dat u volop van uw rustmoment kunt genieten. Bel daarom tijdig voor een afspraak. Dan hebben we alle tijd voor u. Dat verandert nooit.

Alie Kersbergen

Leave a Reply