was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Zesde zintuig

By 14 mei 2020Blog

Wat mooi! We zijn weer open! Zeven weken je beroep niet mogen uitoefenen. Geen contact met je klanten. Wat zijn we blij u weer te zien in onze salon. We vragen nog wel wat geduld en begrip, want we kunnen u niet allemaal tegelijk ontvangen.

De afgelopen weken zijn we gebombardeerd met informatie. Wat mag wel en wat kan niet zodra de salon weer open gaat? De drie vakorganisaties waarmee wij te maken hebben, voorzagen ons vrijwel dagelijks van nieuws. De ANKO (kappers), ANBOS (schoonheidsspecialisten) en Provoet  (pedicure) laten weten wat te doen in de 1,5 meter maatschappij.

Uit voorzorg hebben we onze toch al strenge hygiëneregels nog verder aangescherpt. We houden afstand tussen de behandelstoelen. Waar dat niet mogelijk is hebben we schermen geplaatst. Openingstijden zijn verruimd om klanten zo gespreid mogelijk te kunnen ontvangen.

Wij mogen u alleen maar ontvangen als u en uw huisgenoten geen klachten hebben die het gevolg kunnen zijn van het Covid-19 virus. Op die manier houden we het virus vrijwel zeker buiten de deur en kunnen wij  de gewenste behandelingen uitvoeren.

Onze zintuigen kunnen het corona virus niet waarnemen. Daarom is hebben we een ‘zesde zintuig’ nodig: ons gezonde verstand. In combinatie met voorschriften en protocollen wordt zo verdere verspreiding van het virus tegengegaan. Dat lukt alleen als iedereen dat zesde zintuig  serieus gebruikt. Ook als je geen gezondheidsklachten hebt.

Hopelijk lukt het om samen met u het virus de kop in te drukken. Dan kunnen de lokale ondernemers,  die nu nog gesloten moeten blijven, ook weer gewoon aan de slag. Helpt u mee?

Alie Kersbergen

Leave a Reply