was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Een woord van maar vier letters. In onvoorstelbaar veel combinaties te gebruiken. Zeker in deze zorgelijke coronatijd. Alle hulde voor de gezondheidszorg. En voor de thuiszorg, bejaardenzorg, welzijnszorg. Zorg is echter ook een goed verzorgd uiterlijk.

Ik maak me zorgen over onze vorm van zorgverlening. Haar en huidverzorging. Mensen die niet in staat zijn zichzelf goed te kunnen verzorgen. Mensen die daarom regelmatig in de salon hun kapsel laten verzorgen. Of de pedicure die zorgt voor behandeling van pijnlijke ongemakken aan de voeten. Of reinigende, ontspannende verzorging van gezicht en lichaam in de beautysalon. Het mag nu allemaal even niet. Sommige telefoontjes die ik krijg van klanten zijn schrijnend. Andere begripvol en hartverwarmend.

Ook maak ik me zorgen over de economische gevolgen. Geen inkomsten, maar wel kosten. Voor velen levert dat grote kopzorgen op. Bestaat mijn zaak nog wel na de crisis? Hoelang kan dit nog zo doorgaan? Wij zorgen voor naleving van de richtlijnen van de overheid; doen anderen dat ook?

Mijn zorgen worden gedeeld door de medewerksters van de salon. De onderlinge band wordt alleen maar hechter. Ons team is bezig met voorbereidingen. Online cursussen en webinars zorgden voor uitbreiden van onze kennis.  Zodra we ons mooie vak weer mogen uitoefenen zijn we er klaar voor. Daar zorgen wij wel voor.

Zorg intussen goed voor uzelf en voor anderen. Blijf thuis als u zich niet gezond voelt. Bel ons voor advies op 0172-612547. Of kom naar de salon voor verzorgingsproducten en kleurservice. Wij zijn er voor u dinsdag tot en met vrijdag van 15:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 11:00 tot 14:00 uur.

Hopelijk gauw tot ziens!

Alie Kersbergen

Leave a Reply